Lämpimästi tervetuloa Varunaan! Löydät meidät osoitteesta Näsilinnankatu 25 B, 3. kerros.

Porttikongissa Linkosuon kahvilaa ja Seurakuntien taloa vastapäätä soita summeria, jossa lukee 3. krs/305 noin 15-20 min ennen harjoitusta tai tapaamisen alkua. Mukaasi joogaharjoituksiin ja joogaterapiakäynneille tarvitset mukavat joustavat vaatteet joissa voit liikkua ja venytellä, ja rentoutusta varten myös lämmintä päälle. Meillä on lainattavissa muutama joogamatto mutta voit hyvin tuoda oman mukanasi. Tällä hetkellä meillä ei ole vielä varsinaisia pukuhuoneita mutta suihku-wc- tilat 3. kerroksen käytävän molemmissa päissä ovat käytettävissäsi vaatteiden vaihtoon.

Sairauksista ja vaivoista on hyvä kertoa joogaopettajallesi ennen harjoitusta. Kerro myös jos olet raskaana.  Näin voimme ottaa nämä asiat harjoituksessasi huomioon. Kertomasi on aina ehdottoman luottamuksellista eikä tietoja välitetä eteenpäin. Harjoitus on aina hyvä tehdä sen mukaan mikä itsestä tuntuu hyvältä. Jos tunnet kipua, puutumisia, tai muuten huonoa oloa, kerro opettajalle niin saat ohjausta miten löytää sopiva tapa tehdä harjoitusta.

Harjoitusaikataulun löydät tämän linkin takaa: Jooga-, meditaatio- ja rentoutusharjoitukset.

VIIKKOHARJOITUSTEN HINNASTO

Sarjakortit

6 ja 12 kerran sarjakortit, joilla voit käydä kaikissa viikkoharjoituksissa

6 x90 €

6 x 72 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset yms.)

12 x 160 €

12 x 140 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset yms.)

Kertakäynti

16 €/ 13 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset yms.)

Kertakäynnin maksuvälineenä toimii toistaiseksi vain käteinen, sarjakorteista saat laskun sähköpostiisi (tai postitse tai tekstiviestillä)

HARJOISTUKSIIN ILMOITTAUTUMINEN

Varmistaaksesi paikan haluamallasi joogatunnilla ilmoittaudu sähköpostilla ilmoittautuminen@varuna.fi jo edellisenä päivänä klo 18 mennessä. Joogatilamme on alkuun pieni, joten ehdotamme sinulle toista ryhmää, jos toivomasi ryhmä on jo täynnä. Kiitokset pitkämielisyydestä!