Teija Enoranta (Shabad Deep Kaur) on päätoiminen kundaliinijoogan ja Integral-joogan opettaja ja joogaterapeutti. Teijaon opiskellut kundaliinijoogaopettajaksi Yhdysvalloissa, Guru Ram Das Ashramissa, joka on Yogi Bhajanin perustama. Äänivärähtely ja musiikki ovat mukana kaikessa hänen työssään, joogatuntien lisäksi myös kirtaneissa, meditaatioissa ja gongisessioissa.

Teija käyttää joogaterapiassaan perinteisen hoitavan joogan lisäksi myös kundaliinijoogan ikiaikaisten kriyojen parantavaa voimaa ja gongin äänivärähtelyä. Hän on opiskellut myös sydänjoogan ohjaajaksi Nischala Joy Devin ohjauksessa Yoga of the Heart® -ohjelmassa.

Viikkotuntien ja työpajojen lisäksi voit pyytää oman harjoituksen syventämään joogaharrastustasi tai selventämään kullositakin elämänvaihettasi. Voit myös osallistua Teijan retriitteihin, jotka ovat oiva tilaisuus tutustua ja omaksua joogista elämäntapaa, kokonaisvaltaisia transformatiivisia kokemuksia ja sitä paitsi älyttömän hauskoja breikkejä mukavassa seurassa!

Teijan käännös ja tulkinta ”Japji Sahib – Mielen joogaa” ilmestyi elokuussa 2015 Tammen kustantamana suomeksi ja englanniksi.

www.teijaenoranta.fi
www.kundaliinijooga.fi

https://www.facebook.com/ShabadDeepYoga/
https://www.facebook.com/JapjiSahibYogaoftheMind
https://www.facebook.com/TrekkersYoga
https://www.facebook.com/kirtangiani/