Moniammatillinen osaajien joukko on yhdistänyt asiantuntemuksensa kokonaisuuksissa, joista löydät välittävän kohtaamisen tueksi stressinhallintaan, työhyvinvointiin, sairauden kanssa elämiseen, arjen toimintakyvyn ylläpitoon, meditaation perusteisiin ja hoitavaan joogaan, hemmottelevaan hyvinvointiviikonloppuun tai vaikkapa jooga- ja patikointiseikkailuun tai luovuuden herättelemiseen. Varunasta löydät joogan, hoidon ja koulutuksen ammattilaiset kun haluat pitää huolta terveydestäsi ja toimintakyvystäsi, tai suunnittelet hyvinvointia edistäviä kokonaisuuksia asiakasryhmillesi tai henkilökunnallesi. Palvelemme sydämellä ja taidolla yksityisasiakkaita, ryhmiä, yrityksiä, järjestöjä ja terveydenhuollon toimijoita.

Näillä sivuilla pääset tutustumaan tarkemmin meihin Varunalaisiin, asiantuntemukseemme ja toimintaamme.  Kerro toiveistasi, pyydä ehdotusta ja suunnittelemme kokonaisuuden juuri sinun tarpeisiisi! Ota yhteyttä puh 050 4408740 tai info@varuna.fi

Varunan omasta Jooga- ja hyvinvointila Kehräämöstä löydät myös säännölliset kaikille sopivat jooga-, meditaatio – ja rentoutusharjoitukset, tule mukaan voimaan hyvin!

0 Comments

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *