Tule mukaan kevättä enteilevään kirtan-iltaan mantraamaan Brahm Giani -kirtanbändin kanssa! Avaudu kevään valolle, ystävyydelle ja yhteisyydelle, kiitollisuudelle luontoa, planeettaamme ja aurinkoamme kohtaan.

Ennakkovarausta ei tarvita, eikä pääsymaksua peritä. Voit lahjoittaa itsellesi sopivan summan, joka ohjataan Suomen metsien suojeluun Luonnonperintösäätiön kautta. Tutustu Luonnonperintösäätiön toimintaan täällä: http://www.luonnonperintosaatio.fi/

Kirtan on bhaktijoogaa parhaimmillaan. Kaikki joogaharjoitus, ja kirtan erityisen voimakkaasti, tuo kokemuksia mielen keventymisestä, myötätunnosta itseä ja kaikkea luotua kohtaan. Kirtan vahvistaa tuntemusta, että oleme kaikki yhtä ja karkottaa yksinäisyyttä. Kun koemme yhteyden kaikkeen luontoon, siitä seuraa myös vastuu siitä, että elämän edellytykset planeetallamme säilyisivät. Tehometsätalous ja avohakkuut meillä ja muualla herättävät tarpeen tehdä aktiivisia tekoja suojellaksemme elämän antajaa, metsää. Niinpä Kehräämön kirtanissa virittäydytään tukemaan metsien puolustajia täällä Suomessa ja maailmalla, ja vahvistetaan mantralaululla omaa yhteyttä elämän lähteeseen.

Mukana on totuttuun tapaan mantroja monista eri perinteistä. Kirtanissa et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta, meditaatiosta, mantralaulusta tai minkäänlaisesta laulamisesta. Kaikki neuvotaan paikan päällä. Tuo vain ihana itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Mikä on kirtan? Mitä siellä tapahtuu? Täältä selviää: http://teijaenoranta.fi/kirtan/