Kuvittele miltä tuntuisi kevyt olemus ja iloinen mieli.

Irti Stressistä-kurssi saapuu Kehräämölle Huhtikuussa, valmiina puhdistamaan keho-mielemme kevyemmäksi arjen ahtaudesta!

Uudessa laajennetussa kurssikokonaisuudessa pääsemme rauhassa pureutumaan stressin ytimeen sekä ravistelemaan sitä irti aina juurista alkaen.

STRESSI – MITÄ SE ON?
Stressi on kehomme luonnollinen tapa reagoida vaativiin tai uhkaaviin tilanteisiin. Stressireaktiossa elimistö erittää stressihormoneja (mm. adrenaliini ja kortisoli), jolloin suorituskyky paranee hetkeksi. Reaktio voi kuitenkin pitkittyä ja jäädä kehoomme, jolloin keho alkaa kärsiä. Se karsii pois kaiken ylimääräisen ja alkaa heikentää näin immuunipuolustusta, lihasten rakennusta, mielikuvitusta, harkintakykyä ja empatiaa. Niinpä pitkittynyt stressi voi jopa tappaa elämänilomme ja rajoittaa kehomme luonnollista toimintaa. Pitkittyneen stressin purkamiseen on kuitenkin keinoja.

KURSSIN SISÄLTÖ
Tämä kurssi karistaa kehoon kertyneet jännitykset tiehensä ja vapauttaa pitkäaikaista stressiä tehokkaasti. Opit kuinka vapauttaa kehosi stressitiloja myös arjessa ja vaikka kesken työpäivän. Hyödynnämme erilaisia liikeharjoituksia sekä tärinäterapiaa, jotka purkavat lihaksiin kertyneitä jumeja ja laittavat energian kiertämään kehossa. Teemme toimivia ja puhdistavia hengitysharjoituksia (pranayama), jotka rauhoittavat ja tasapainottavat sekä hermostoa että mieltä.

Tunnin lopuksi käymme meditaatioharjotukseen. Meditaatio laskee kehomme kortisoli (ns.stressihormoni) -tasoja sekä rauhoittaa mantelitumakkeen toimintaa, millä on välitön vaikutus hormonitoimintaamme. Tämä harjoituskokonaisuus toimii kuin taika. Tule mukaan löytämään olemisen keveys!

OPPIMATERIAALI
Kurssilta saat matkaasi henkilökohtaisen harjoituskalenterin. Kalenteri motivoi ottamaan sinulle mieluisimmat uudet tekniikat osaksi päivittäistä arkeasi ja tuo näin kurssilla oppimasi asiat lähemmäksi jokapäiväistä elämääsi. Saat myös kirjallisen materiaalin kurssilla käytävistä asioista, hengitysharjoituksista ja eri tekniikoista. Näin varmistut että oppimasi asiat kulkevat mukanasi kotiin ja voit palata niihin vaikka vuosien päästä.

Maanantaisin 1.4. – 22.4. Klo: 18:15 – 20:15
4 x 2h

Hinta 90/80 euroa kun varaat paikkasi perjantaihin 22.3. mennessä
(alennettu hinta: opiskelijat, eläkeläiset, työttömät)

Ilmottaudu mukaan miia@kehraamo.fi

22.3. jälkeen hinta 110/100e.

Saavu tunnille mukavassa vaatetuksessa, jossa on helppo liikkua.
Tarvittavat välineet löydät paikan päältä. Muista, että olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Palautetta aiemmilta kursseilta:

“Iso kiitos! Ihana kurssi. Olen aloittelija ja nautin todella, kun kaikki selitettiin hyvin.”

“Hyvä kokonaisuus eri keinoista purksaa stressiä. Sopivan mittainen kurssi. Tila ja ohjaaja hyvät. Tärinä, ravistelu ja hengitysharjoitukset todella rentouttavat. Kiitos!”

“Hyvä, rauhallinen ohjaus. Tietoa ja teoriaa oli sopivasti. Paljon hyviä harjoituksia. Suuri kiitos kurssista!”

“Todella ihana kurssi! Täytyy tulla uudestaan. Ei stressiä enää yhtään niin paljoa! Aviomieskin pysyy tyytyväisenä. 😀 Kiitos!”

“Persoonasi on todella rauhoittava ja muita arvostava. Tila ja taustamusiikki luo turvallisen ilmapiirin.”

Lämpimästi tervetuloa,
ohjaajasi Miia Rautio (YTTC500hr)