Kehräämön Äänivoimala -musiikki-iltojen sarja starttaa!

Haluatko kokea kohottavaa elävää musiikkia kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä, uusien ja vanhojen ystävien joukossa, mutta baarit ja pimeät klubit eivät houkuta? Kehräämö tarjoaa sarjan musiikki-iltoja esiintyjiltä, joiden kaikkien musiikissa kaikuu suuri sielu. Tule mukaan ja anna äänten ja rytmien kohottaa ja inspiroida!

Sarjan avaa UNIKIA (Niina Mönkkönen ja Pasi Viitala)

Matka.Juuret.Hetki.Ääni.
Tummien sointujen takana on Niina Mönkkösen ja Pasi Viitalan yhteistyö, jossa kahden muusikon kokemus syvän sisimmän ja maailmanhengen kohtaamisesta loihtii esiin shamanistisen musiikkikokemuksen. Akustiset kitarat, kehärumpu, huilu leikkivät ja kuljettavat sinut äänimatkalle omille juurillesi, tämän hetken kokemukseen josta aukeavat ajat alkuun, lähteille, polut tulevaan, seikkailuun…Tule mukaan nauttimaan musiikista, äänestä ja liikkeestä juuri omalla tavallasi. Saat vaipua tykönäsi meditaatioon tai kokea musiikin tanssina…tule joukkoon, kuulemaan ja kokemaan muiden kanssa!

Niina on aina tykännyt laulaa ja kirjoittaa tekstejä ja runoja, kuvata mielenmaisemaansa. Kun hän alkoi tehdä omia biisejä, aukeni sisäinen maailma muillekin. Sen avaaminen tuntui alastomalta, rohkealta ja ihanalta! Hän on esittänyt omia laulujaan vuodesta 2014 kokoonpanoissa Pispalan tytöt, Niina Mönkkönen & Vapaamuusikot, sekä Niina Annika & Aurinkoiset. Kundaliinijoogaan tutustuminen toi rauhaa ja lauluihin syvyyttä, tietynlaista anteeksiantoa ja virtaavuutta. Tekstit ja laulut virtaavat Niinalla parhaiten luonnon äärellä, kävellessä, hiihtäessä, ihmetellessä metsäpoluilla tai rantakalliolla. ”Musiikki tuo minulle rauhaa ja se parantaa”, sanoo Niina.

Pasi on kiertänyt klubeja ja lavoja muusikkona bändiensä Uniklubin ja Egokillsin kanssa, ja etsinyt vastapainoa hektiseen ammattiinsa joogasta. Jooga on muuttunut kaiken aikaa meditatiivisemmaksi, ja Pasi on kouluttautunut myös joogaopettajaksi. Musiikin tekeminen, luonto ja kitara ovat elämän tärkeitä asioita, joita Pasi nykyään myös yhdistää joogatunneilla, kursseilla ja retriiteissä. Musiikki pulppuaa paitsi hittibiiseinä myös kauniina, parantavana meditatiivisen musiikin virtana.

Varaa mukaasi 7 € käteisenä ovirahaa varten. Kiitos!

Kehräämön musiikki-illat ovat päihteettömiä, kaikille avoimia tapahtumia. Tule mukaan!