Toisen adventin aattona pysähdytään kiireiden keskellä avaamaan sydän joulun ajan rauhalle ja hiljaisuudelle. Tervetuloa nauttimaan puhdistavasta gongirentoutuksesta ja kohottavasta kirtanista kirtan-bändi Brahm Gianin kanssa! Tule viettämään kanssamme mukavaa lauantai-iltaa äänivärähtelyissä fiilistellen. Mantraaminen yhdessä nostaa pintaan iloa ja keveyttä. Kirtan purkaa kielteisiä tunteita, nostaa esiin kiitollisuutta ja antaumusta – rauhaa ja joulumieltä! Gongirentoutuksessa äänivärähtely auttaa puhdistamaan pois niin kehon kuonaa kuin mielen mykkyröitä.

Kirtanissa et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta, meditaatiosta, mantralaulusta tai minkäänlaisesta laulamisesta. Kaikki neuvotaan paikan päällä. Tuo vain ihana itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Huomaathan, että gongirentoutusta ei suositella raskauden aikana eikä alle 10-vuotiaille lapsille. Kirtan sen sijaan on sopiva raskausaikana, jopa aivan ihana äänikylpy vauvalle, ja lapset ovat sydämellisesti tervetulleita kirtaniin!

Kirtanin ja gongin iltaan ei tarvitse varata paikkaa, eikä pääsymaksua peritä, mutta voit mielellään lahjoittaa itsellesi sopivan summan keräyskohteeseemme, joka on Luonnonperintösäätiö – lue lisää säätiön luonnonsuojelutyöstä ja suojelualueista: https://www.luonnonperintosaatio.fi/

Kirtanissa lauletaan mantroja kirtania johtavien muusikoiden kanssa vastaamalla heidän laulamaansa mantraan toistamalla sama mantra. Vuorolaulu jatkuu yhä uudelleen ja uudelleen, joten mantraan on helppo päästä mukaan. Kirtan kuljettaa meitä sisäiseen hiljaisuuteen ja tyyneyteen kohottamalla energiaa, hiljentämällä mielen liikkeitä ja avaamalla tietä oman olemuksen ytimeen.

Jokainen meistä tulee kirtaniin omana itsenään ja voi osallistua omalla tavallaan. Voit laulaa mukana tai kuunnella, vaipua meditatiiviseen olotilaan tai hyppiä ja tanssia, jos rytmit siihen innostavat!

Ilta alkaa Kirtanilla klo 18, ja päättyy Gong-rentoutukseen.

Ovet auki klo 17.30.

Lue lisää kirtanista: http://teijaenoranta.fi/kirtan/