Kärsitkö unettomuudesta? Haluaisitko nukkua syvemmin, olla voimaantuneempi sekä virkistyneempi? Kun keho on levännyt levännyt voit kokea syvemmin rakkautta, myötätuntoa ja iloa. Tule löytämään tie tasapainoosi ja levolliseen uneen.

Uni on valtavan tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, mutta nykyajan kiireisessä ja suorituskeskeisessä kulttuurissa saatamme hukata kosketuksen luonnolliseen irtipäästäimiseen ja kykyyn levätä. Kundaliinijooga auttaa kehoa tasapainottumaan ja löytämään sen luonnollisen rytmin, sekä lisäämään yhteyttä elämän luonnollisen kiertokulun kanssa.

Kundaliinijoogaa unettomuuden voittamiseksi” -kurssilla teemme kundaliinijoogaperinteen harjoituksia, jotka tasapainottavat hermoston toimintaa, sekä auttavat kehoa rentoutumaan syvemmin. Miksi nämä harjoitukset auttavat? Joogaharjoitukset tuovat kehon parempaan tasapainotilaan puhdistamalla, vahvistamalla  ja ennen kaikkea rentouttamalla kehoa ja mieltä. Tunneilla teemme vaihtelevasti tiettyjä kudaliinijoogaperinteen harjoituksia, jotka auttavat univaikeuksissa.

Kurssilla kuulet hämmästyttävän yksinkertaisia harjoituksia sekä vinkkejä unen tulon helpottamiseksi ja syventämiseksi. Jokainen tunti aloitetaan pienellä luennolla kuinka parantaa ja helpottaa nukahtamista. Tunnin aluksi teemme kaikilla kerroilla kehoa rentouttavan harjoitussarjan, joka on helppo tehdä kotona kurssin päätyttyä. Kurssikertojen aikana tehdään kundaliinijoogaperinteen harjoituksia vaihtelevasti, jotta saat kokemuksen erilaisista tekniikoista kehon rentouttamiseksi.

Ota mukaan oma vesipullo, pieni pyyhe (öljyhierontaa varten), villasukat tms. ja lämmintä ylle tunnin alku- ja loppu rentoutuksiin.

Löydä uusi tapa levätä!

”Hyvinvointi alkaa sinusta, sillä onnellisuus on synnyinoikeutesi”  – Yogi Bhajan

Ohjaajana toimii Sanja Romppainen (Shant Ajeet Kaur) (KRI sertifioitu 1 tason kundaliinijoogaohjaaja)

Sunnuntaisin klo 16.00-18.00

10.-31.03.

Varmista paikkasi kaikille 4:lle kurssikerralle ilmoittautumalla osoitteeseen: sanja.romppainen@varuna.fi 7.3.2019 mennessä, jolloin saat kokonaisuuden tarjoushintaan  108€ (opiskelijat/työttömät/eläkeläiset 90€). Ilmoittautuminen on sitova.

Voit myös osallistua kerroille yksittäin, yhden kerran maksu on 30€/kerta (opiskelijat työttomät eläkeläiset 25€/kerta). Jos päätät tulla vain osalle kerroista etukäteen ilmoittautumista sähköpostitse ei tarvi, ennakkovaraajat ovat kuitenkin paikkavarauksen suhteen etusijalla kerroille osallistujiin nähden. Kerroittain tunneille osallistuva, muistathan kuitekin varata paikkasi tunnille etukäteen, ajanvaraus aukeaa 8.3. osoitteessa: https://www.varaaheti.fi/hyvinvointilakehraamo/fi