Tarjoa itsellesi vuoden aluksi mahdollisuus muutokseen, uuteen energisempään ja kevyempään arkeen! Kundaliinijoogasta löytää levotonkin sielu tehokkaan harjoituksen hyvinvoinnin tukemiseen – eikä tarvitse olla valmiiksi notkea, henkevä, eikä mitään muutakaan!

Opettajana Teija Enoranta (Shabad Deep Kaur)

Tule hakemaan motivaatiota muutokseen kurssilta, jossa selvitetään kundaliinijoogan tekniikat, taustat ja tavoitteet alusta asti. Lauantain kurssin tavoitteena on luoda vakaa perusta harjoitteluusi, jota voit jatkaa viikkotunneilla. Saat rauhassa tutustua perustekniikoihin ja kysyä kaiken, mikä mielessä liikkuu. Mieli tyyntyy, keho puhdistuu ja rentoutuu tasapainottavissa, vahvistavissa harjoituksissa. Tule tutustumaan kundaliinijoogaan ja omaan syvimpään sisimpääsi, tule nauttimaan rentoudesta ja rauhasta!

Ilmoittautuminen sähköpostilla teija.enoranta@varuna.fi

Hinnat: 45 €/35 € (opiskelija, työtön, eläkeläinen)

Kurssi sopii sinulle, kun olet vasta miettimässä joogaharrastuksen aloittamista. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai muustakaan liikunnasta. Lisääntynyt liikkuvuus ja notkeus on usein kuukausien harjoittelun tulos. Ei tarvitse olla joustava, liikunnallinen, rauhallinen, henkinen, tai mitään muutakaan – tule sellaisena kuin olet!

Olet tervetullut myös, jos olet jonkun aikaa käynyt tunneilla, mutta haluat selkeyttää itsellesi perusasioita ja syventää näkemystäsi kundaliinijoogasta. Kurssi sopii myös sinulle, joka olet harrastanut jotakin muuta joogalajia ja haluaisit nyt kokeilla kundaliinijoogaa.

Kurssille voit tuoda oman joogamaton, tai voit lainata sen koululta. Vesipullo, muistiinpanovälineet ja pienet eväät tauolle on hyvä tuoda, samoin lämmintä pitkähihaista ja villasukat rentoutusta varten.

Jos haluat jutella etukäteen ja pohtia, sopiiko harjoitus sinulle, ota yhteyttä Teijaan teija.enoranta@varuna.fi

Opettajana Teija Enoranta – Shabad Deep Kaur
Teija on opiskellut kundaliinijoogaopettajaksi Yogi Bhajanin perustamassa Guru Ram Das Ashramissa New Mexicossa, USA:ssa, ja on opettanut joogaa päätoimisesti vuodesta 2010. Hän on myös Integral Yoga Hatha®-opettaja, äitiysjoogan ja terapeuttisen joogan sekä sydänjoogan opettaja. Tutustu myös Teijan suomennokseen kundaliinijoogan eettisestä perusteoksesta Japji Sahib:
http://www.kirja.fi/kirja/teija-enoranta/japji-sahib-mielen-joogaa/9789513183264/

www.teijaenoranta.fi
www.kundaliinijooga.fi