Tervetuloa viettämään perjantai-iltaa meditaation ja satsangin parissa!

Swami Asokananda on New Yorkin Integral Yoga -instituutin johtaja ja yksi Integral Yoga® -perinteen tärkeimmistä opettajista. Hänestä tuli swami vuonna 1973 opettajansa Sri Swami Satchidanandan ashramissa Yhdysvalloissa, ja siitä saakka hän on omistanut elämänsä henkiselle harjoitukselle, opettamiselle ja pyyteettömälle palvelukselle.

Swami Asokananda on myös monen suomalaisen Integral Yoga® -perinteen seuraajan opettaja. Jatkamme satsangien sarjaa Internet-yhteydessä Swami Asokanandan kanssa – olet tervetullut mukaan, vaikka et olisikaan päässyt ensimmäiseen osaan.

Satsang voisi tarkoittaa suomeksi sitä, että lyödään viisaat päämme yhteen, mutta satsangissa kietoutuvat yhteen myös sydämet ja elämänkokemukset. Sananmukaisesti ”sat” tarkoittaa totuutta ja ”sang” yhteisöä. Satsangissa meditoidaan yhdessä ja sitten kuullaan Swami Asokanandan alustus live-yhteydessä New Yorkiin, ja keskustellaan niin Swamin alustamista kuin mistä tahansa osallistujia askarruttavista, henkisen etsijän taipaleen varrella pysäyttäneistä kysymyksistä. Swami antaa satsangissa myös tehtäviä, joista keskustellaan seuraavassa satsangissa.

Swamin lämmin ja mutkaton tapa kohdata ihmisiä tekee hänet helposti lähestyttäväksi opettajaksi. Hän on Bhagavad Gitan ja joogafilosofian erityisasiantuntija, mutta ennen kaikkea hänen viisautensa kumpuaa omasta elinikäisestä harjoituksesta. Swamilta voit hyvin kysyä haasteista, joita kohtaat niin joogaharjoituksessa kuin jokapäiväisessä elämässä.

Tilaisuus on avoin kaikille, kaikkien joogaperinteiden ja henkisten suuntauksien seuraajille tai vielä omaansa etsiville! Swami puhuu englanniksi, mutta tarvittaessa järjestetään käännösapua. Kysymykset ja puheenvuorot voit esittää myös suomeksi.

Tilaisuuteen ei ole pääsymaksua, mutta voit lahjoittaa itsellesi sopivan summan. Lahjoitukset ohjataan Integral Yoga® -perinteen ashramin toimintaan Yogavillessä, Virginiassa ja New Yorkin Integral Yoga®-instituutin yhteisölliseen työhön.

Tutustu Swami Asokanandaan:

Swami Asokananda kertoo, miten hänestä tuli Sri Swami Satchidanandan seuraaja :
https://www.yogaville.org/2017/09/18/how-became-disciple-sri-swami-satchidananda/

Kuuntele Swami Asokanandan haastattelu Spirit Matters -sarjassa:
http://spiritmatterstalk.com/swami-asokananda/