Tervetuloa kokemaan kundaliinijoogan harjoitus mantramusiikin kannattelemana! Harjoituksen ohjaa Teija Enoranta, ja äänivärähtelystä vastaa kirtaneista ja retriiteistä tuttu Brahm Giani -mantrabändi.

Työpajassa keskitytään sydänchakran hoitamiseen ja energian vahvistamiseen, niin että voisimme turvallisesti avautua näkemään itseämme ja maailmaa myötätuntoisesta ja pyyteettömästä näkökulmasta. Kundaliinijoogassa bhaktijoogan elementti on muutenkin voimakas, ja musiikki vahvistaa bhaktijoogan polkua suoraan sydämeen.

Kundaliinijoogassa hyödynnetään värähtelyä ja painetta, jotta itse tuotamme asanaharjoituksessa, pranayama -hengitysharjoituksessa sekä mantroissa ja mudrissa. Harjoitukset auttavat kehoa puhdistumaan ja voimistumaan, mieltä hellittämään huolehtimisesta, ja sydäntä päästämään irti emotionaalisesta kuonasta. Keho ja mieli rentoutuvat ja elämään tulee tilaa ilolle ja keveydelle. Työpajan päätteeksi puhdistava vaikutus viimeistellään syvässä, uudistavassa rentoutuksessa.

Työpaja sopii sinulle, jos olet jo tutustunut kundaliinijoogan perustekniikoihin viikkotunneilla tai alkeiskurssilla. Raskauden aikana ei kundaliinijoogaharjoitusta suositella.

Hinta 40 €/30 € (opiskelija, työtön, eläkeläinen, vanhempainvapaalainen etc.)
Ilmoittaudu sähköpostilla teija.enoranta@kehraamo.fi

Saat ilmoittautumisen vahvistuksena kurssikirjeen, josta löydät myös maksuohjeet ja muut käytännön neuvot työpajaan valmistautumista varten.

Kysy lisää: teija.enoranta@kehraamo.fi puh 040 5131516