Nainen, haluaisitko olla rauhallisempi ja keskittyneempi? Haluaisitko olla rennompi ja suhtautua arkipäivään kevyemmin? Haluaisitko oppia hallitsemaan omia tunnetilojasi paremmin? Nyt on hyvä mahdollisuus löytää syvempi yhteys itseesi sekä naisellisuuteesi.

Tule tasapainottamaan kehoa ja mieltäsi kundaliinijoogaharjoitusten avulla ”Voimauttavaa kundaliinijoogaa naisille” kurssille. Joogan avulla me pystymme luomaan rentoutta ja tasapainoa omaan elämäämme sekä vahvistamaan hyviä puoliamme. Kundaliinijoogaa kutsutaan tietoisuuden joogaksi, sillä tarkoitetaan omasta elämästä ja olemuksesta tietoiseksi tulemista.

Tässä työpajassa tehdään naisille suunniteltuja harjoituksia. Harjotuskertoja on kahdeksan, jolloin käydään läpi kaikki chakrat eli energiajärjestelmät sekä aura eli sähkömagneettinen kenttä. Tunnit on suunniteltu naisten umpieritysta ja hormoonitoiminta tukien. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta sillä tunnit sopivat kaikille naisille lukuunottamatta raskaana olevia.

Tule syventämään rakkautta itseesi ja maailmaan.

Ohjaajana toimii Sanja Romppainen (Shant Ajeet Kaur) (KRI sertifioitu 1 tason kundaliinijoogaohjaaja)

Tiistaisin klo 16.15-17.45

12.3.2019-30.04.2018

Varmista paikkasi kaikille 8:lle kurssikerralle ilmoittautumalla osoitteeseen: sanja.romppainen@varuna.fi 7.3.2019 mennessä, jolloin saat kokonaisuuden tarjoushintaan 108€ (opiskelijat/työttömät/eläkeläiset 93€). Ilmoittautuminen on sitova.

Voit myös osallistua kerroille yksittäin, kaikilla Kehräämön voimassa olevilla korteilla (lukuun ottamatta 2vkon tutustumiskorttia). Jos päätät tulla vain osalle kerroista etukäteen ilmoittautumista sähköpostitse ei tarvi, ennakkovaraajat ovat kuitenkin paikkavarauksen suhteen etusijalla kerroille osallistuviin nähden. Kerroittain tunneille osallistuva, muistathan kuitekin varata paikkasi tunnille etukäteen, ajanvaraus aukeaa 8.3. osoitteessa: https://www.varaaheti.fi/hyvinvointilakehraamo/fi