Olen Noora Tuoresmäki, peruskoulutukseltani sairaanhoitaja. Jo aikaisessa vaiheessa sairaanhoitajan uraa koin, että olisi ilo auttaa ihmisiä jo ennaltaehkäisevästi kuin myös tukea heitä sairauksien aikana enemmän.

Itse aloitin joogan kotona kirjojen avulla, ja pikku hiljaa uskaltauduin tunneille.  Aluksi minulle tärkeintä tunneilla oli rentoutuminen. Olisin voinut olla rentoutuksessa vaikka koko tunnin.  En pitänyt itseäni kovinkaan venyvänä tai notkeana ihmisenä, mutta pikku hiljaa aloin tykkäämään enemmän ja enemmän myös joogatuntien venytyksistä. Lihakset päästivät irti jännityksistään ja samalla koko keho voi paremmin.  Huomasin rentoutuvani myös henkisesti. Koin joogan niin hyvänä juttuna, että heti kun näin ilmoituksen tulevasta koulutuksesta, ilmoittauduin innolla mukaan.

Olen käynyt Integral Yoga Hatha –opettajakoulutuksen. Ohjaan Integral joogan lisäksi myös flow-joogaa, tuolijoogaa vanhuksille sekä rentoutumistunteja ajoittain.

Vuosien varrella olen opiskellut Reiki-hoitojen antamista,  Intialaista päähierontaa ja nyt ovat loppusuoralla Vyöhyketerapeutin opinnot.