Varunan tietosuojakäytäntö

Rekisterinpitäjä on Varuna osk, y-tunnus 2875398-7

Varuna säilyttää ja käyttää henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa henkilötietoja, jotka olet ilmoittanut joko liittyessäsi kotisivujemme kautta tai muuten postituslistallemme, tai osallistuessasi Varunan järejstämiin koulutuksiin ja viikkotunneille. Tällaisia tietoja ovat nimesi, sähköpostiosoitteesi, ja joissakin tapauksissa matkapuhelinnumerosi.

Käsittelemme henkilötietojasi seuraavissa tarkoituksissa

  • henkilöasiakkaiden yhteystietojen ylläpitäminen
  • Varunan ja asiakkaiden välisen vuorovaikutuksen käyminen
  • markkinointi ja tiedotus
  • tiedot laskutusta ja kirjanpitoa varten

Poistamme henkilötietosi, kun ne eivät ole enää ajankohtaisia tai tarpeellisia tai kun olet ilmoittanut poistumisesta postituslistalta.

Emme jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Laskutusta ja kirjanpitoa varten tietojasi on kirjanpitoyrityksemme käytössä, ja silloin on sopimuksella varmistettu tietosuojakäytäntöjen noudattaminen myös tässä yrityksessä.

Sinulla on oikeus saada tieto kaikista käsittelemistämme sinua koskevista henkilötietoista ja pyytää henkilötietojen oikaisemista tai poistamista.

Jos olemme mielestäsi käsitelleet henkilötietojasi virheellisesti, sinulla on mahdollisuus tehdä valitus tietosuojavaltuutetun toimistoon.

Pyydä lisätietoja tietosuojakäytännöistä ja tietojesi käsittelystä Varunassa, tai pyydä tietojesi muutosta tai poistamista allaolevalla lomakkeella: